BLOG

3 tipp, amikor jól jön a kétoldalas ragasztószalag
22
Máj

A Gorilla kétoldalas ragasztószalag elképesztően erős, tartós ragasztást biztosít. Hol lehet erre szükség? Nézzünk 3 tippet, amikor jól jön a kétoldalas ragasztószalag!

Így használd a Gorilla Epoxy kétkomponensű ragasztót
08
Máj

A megfelelő ragasztó kiválasztása nem feltétlen jelent azonnali sikert! Tudni kell megfelelően alkalmazni is, hogy elérd a kívánt hatást. Ezúttal azt nézzük meg, hogyan kell használni a Gorilla Epoxy kétkomponensű ragasztót, ha a tuti ragasztás a cél!

 

Kisokos az O'Keeffe’s termékekhez
24
Ápr

Ezúttal, rendhagyó módon, nem a Gorillákról lesz szó! És ez most nem egy rossz poén akar lenni, aminek az a csattanója, hogy a gorillák helyett a Gorilla Ragasztókról fogunk beszélni. Ebben a cikkben tényleg más kerül fókuszba! Ragasztás helyett a selymességet tűzzük ki célul, és az  O’KEEFFE’S bőrápoló termékeket vesszük górcső alá!

5+1 érv a Gorilla Wood Glue faragasztó mellett
17
Ápr

Eltört a kedvenc faszéked? Nem bírták a terhet a fából készült bútorok? Ki ne dobd őket! Gorilla Wood Glue faragasztóval tökéletessé és használhatóvá varázsolhatod őket!

 

6 helyzet, amikor életet ment a Gorilla
05
Ápr

 

A Gorilla Ragasztó mindig segít. Hoztunk pár élethelyzetet, amikor a Gorilla menthet meg téged. 

Posztert akarsz feltenni a falra, de nem akarsz fúrni? Eltörted a nagyi kedvenc vázáját? Az üveg csecsebecsén esett csorbát akarod kijavítani? Csupa olyan helyzet, amikor a Gorilla fog kihúzni a csávából!

Csak olvass tovább, és inspirálódj!

A műanyag ragasztása: megmutatjuk, hogy csináld
07
Márc

A műanyag ragasztása a polipropilén jellemzői miatt elég nehéz. Nem csoda, hogy a legtöbben ezzel a problémával fordultok hozzánk. Ezért meg is adjuk nektek a választ: a cikkből megtudod, hogyan kezdj neki a műanyag felületek ragasztásához.

Mekk mesternek szerszámkészlete van, neked legyen Gorillaragasztód
21
Febr

Pakoljuk csak ki a szerszámosládát, és nézzük meg, mit helyettesíthetünk ragasztóval? Így biztosan nem leszel Mekk mester. Mert a Gorillával sokkal tartósabban és esztétikusabban oldhatod meg a problémákat!