BLOG

Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő: a tartós vízálló tömítés titka

Hézagok, repedések vízálló tömítése egy Gorilla erejével! Mindezt elképesztően gyorsan és örök életre szólóan! Ha már most felkaptad a fejed, akkor mindenképpen olvass tovább, mert ez nem egy beugratós találós kérdés! A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő tényleg azt adja, amit ígér!

Így használd a Gorilla waterproof patch & seal tape foltozó/tömítő ragasztószalagot

A vízálló foltozó és tömítő Gorilla ragasztószalagot észbontó tulajdonságainak köszönhetően kis túlzással szinte bárhol és bármikor használhatod! Legyen szó szivárgásról, szakadásról, repedésről, a Gorilla waterproof patch & seal tape ragasztószalag a segítségedre lesz! Hogyan? Olvass tovább, és már mutatjuk is! (Vagy ugorj rögtön a termékhez – katt – , ha nem kell a szöveg, mert már tudod, hogy erre lesz szükséged, és már rendelnéd is!)

 

Vészhelyzetek, amikor nem gondolnád, hogy a ragasztó a megoldás

Számos kisebb-nagyobb vészhelyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap a háztartásban: letört bögrefül, megrepedt képkeret, és így tovább. Ha nem akarod, hogy ezek az esetek felbosszantsanak és elrontsák a napjaidat, akkor jó, ha kéznél van a megoldás: a ragasztó!

Mi az a poliuretán?

Ha nem kötődik a munkádhoz vagy a hobbidhoz, akkor poliuretánnal valószínűleg kémia órán találkoztál utoljára az iskolában. Emlékszel, hogy mi ez az anyag? Mire lehet például használni? Hogyan kötődik a ragasztókhoz? Ebből a rövid bejegyzésből minden kérdésre választ kapsz! (De nem titok, hogy szó lesz a Gorilla Glue poliuretán ragasztóról is!)

A Gorilla Heavy Duty Grab extra erős építési ragasztó előnyei

A Gorilla Heavy Duty Grab extra erős építési ragasztó elengedhetetlen kelléke lehet építkezésnek, lakásfelújításnak, karbantartási munkálatoknak és DIY barkácsolásnak is. De ez nem is olyan meglepő, ha sorra vesszük a legfontosabb előnyeit!

A ragasztók legfontosabb tulajdonságai, avagy erre figyelj vásárlásnál

Ismerős a helyzet, amikor állsz a barkácsáruházban a teniszpálya nagyságú polcfelület előtt, és fogalmad sincs, hogy melyik ragasztót válaszd? Mit nézz rajta, mi a lényeg a sok apró betűből? Itt az ideje, hogy választ kapj erre a kérdésre!


(De ha megengedsz már most egy tippet: Ilyen helyzetben mindig a Gorilla Ragasztót válaszd, abban nem fogsz csalódni!)

 

3 tipp, amikor jól jön a kétoldalas ragasztószalag

A Gorilla kétoldalas ragasztószalag elképesztően erős, tartós ragasztást biztosít. Hol lehet erre szükség? Nézzünk 3 tippet, amikor jól jön a kétoldalas ragasztószalag!

Így használd a Gorilla Epoxy kétkomponensű ragasztót

A megfelelő ragasztó kiválasztása nem feltétlen jelent azonnali sikert! Tudni kell megfelelően alkalmazni is, hogy elérd a kívánt hatást. Ezúttal azt nézzük meg, hogyan kell használni a Gorilla Epoxy kétkomponensű ragasztót, ha a tuti ragasztás a cél!

 

Kisokos az O'Keeffe’s termékekhez

Ezúttal, rendhagyó módon, nem a Gorillákról lesz szó! És ez most nem egy rossz poén akar lenni, aminek az a csattanója, hogy a gorillák helyett a Gorilla Ragasztókról fogunk beszélni. Ebben a cikkben tényleg más kerül fókuszba! Ragasztás helyett a selymességet tűzzük ki célul, és az  O’KEEFFE’S bőrápoló termékeket vesszük górcső alá!

5+1 érv a Gorilla Wood Glue faragasztó mellett

Eltört a kedvenc faszéked? Nem bírták a terhet a fából készült bútorok? Ki ne dobd őket! Gorilla Wood Glue faragasztóval tökéletessé és használhatóvá varázsolhatod őket!

 

6 helyzet, amikor életet ment a Gorilla

 

A Gorilla Ragasztó mindig segít. Hoztunk pár élethelyzetet, amikor a Gorilla menthet meg téged. 

Posztert akarsz feltenni a falra, de nem akarsz fúrni? Eltörted a nagyi kedvenc vázáját? Az üveg csecsebecsén esett csorbát akarod kijavítani? Csupa olyan helyzet, amikor a Gorilla fog kihúzni a csávából!

Csak olvass tovább, és inspirálódj!

A műanyag ragasztása: megmutatjuk, hogy csináld

A műanyag ragasztása a polipropilén jellemzői miatt elég nehéz. Nem csoda, hogy a legtöbben ezzel a problémával fordultok hozzánk. Ezért meg is adjuk nektek a választ: a cikkből megtudod, hogyan kezdj neki a műanyag felületek ragasztásához.

Mekk mesternek szerszámkészlete van, neked legyen Gorillaragasztód

Pakoljuk csak ki a szerszámosládát, és nézzük meg, mit helyettesíthetünk ragasztóval? Így biztosan nem leszel Mekk mester. Mert a Gorillával sokkal tartósabban és esztétikusabban oldhatod meg a problémákat!

Gorilla Glue PU ragasztó: Alkoss szabadon

A Gorilla Glue PU ragasztó extrém erős, tartós és sokoldalú poliuretán ragasztó. Na de ez mit jelent pontosan? Hogyan és mikor tudod használni? Megmutatjuk a legjellemzőbb tulajdonságait, hogy érthető legyen: tényleg, de tényleg mindent megragaszt!

Gorilla GRAB építési ragasztó az építőiparban

Építkezésnél, lakásfelújításnál szinte 100%, hogy a következő folyamatokba belefutunk: ragasztás, rögzítés, tömítés, szögelés.