BLOG

Így használd a Gorilla waterproof patch & seal tape foltozó/tömítő ragasztószalagot

Gorilla Glue
Gorilla Glue
Így használd a Gorilla waterproof patch & seal tape foltozó/tömítő ragasztószalagot

A vízálló foltozó és tömítő Gorilla ragasztószalagot észbontó tulajdonságainak köszönhetően kis túlzással szinte bárhol és bármikor használhatod! Legyen szó szivárgásról, szakadásról, repedésről, a Gorilla waterproof patch & seal tape ragasztószalag a segítségedre lesz! Hogyan? Olvass tovább, és már mutatjuk is! (Vagy ugorj rögtön a termékhez – katt – , ha nem kell a szöveg, mert már tudod, hogy erre lesz szükséged, és már rendelnéd is!)

 

Extra erős vízálló ragasztószalag

A Gorilla waterproof patch&seal tape foltozó és tömítő ragasztószalag 100%-ban vízálló és UV-álló! Mit jelent ezt? Hogy bátran megragaszthatod vele az elszakadt strandjátékokat, a befoltozhatod vele a lyukas vödröket, orvosolhatod vele a lyukas ereszcsatorna jelentette gondokat!

A Gorilla waterproof patch&seal tape foltozó és tömítő ragasztószalag ellenáll szélsőséges hőmérsékletnek is: -57°C-tól egészen 93°C-ig bírja! Mit jelent ez? Hogy akár a megrepedt hólapátot is megragaszthatod vele!

A vízálló Gorilla Glue ragasztószalag rendkívüli erejében nem fogsz csalódni! Ha lyukak, repedések és rések betapasztásáról van szó, akkor mindenképp érdemes harcba állítanod! 

Nézzük meg, hogyan is kell használnod, ha azt szeretnéd, hogy maximális és hibátlan teljesítményt nyújtson!

 

Így használd a Gorilla Glue foltozó, tömítő vízálló ragasztószalagot

A Gorilla foltozó ragasztószalagjának használata nem bonyolult, csak tudnod kell a lépéseket!

Mutatjuk, melyek ezek!

  1. Előkészítés

A felületeknek tisztának és simának kell lenniük. Úgyhogy ahol használni fogod, ott tisztítsd meg minél jobban a környezetet, hogy pormentes legyen! A felület legyen illeszthető!

 

  1. Vágás

Mérd fel, mekkora az a lyuk, repedés vagy szakadás, amit szeretnél megragasztani! Egy annál valamivel nagyobb részt vágj le a Gorilla ragasztószalagból, mint a javítandó terület. 

 

  1. Alkalmazás

Távolítsd el a fóliát a ragasztószalag ragadós oldaláról. (A vizet a szalag alsó részéből ki kell nyomnod.) Figyelj: csak egy lehetőséged lesz a felragasztásra, mivel olyan erős a ragasztó, hogy utána nem fogod tudni felszedni és újrapozícionálni.

 

  1. Pozícionálás

Helyezd a szalagot a lyukra/szakadásra, és 2 percig nyomd, hogy tökéletesen ráragadjon! Ezzel készen is vagy, a lyukat/repedést végérvényesen megszüntetted.

 

A vízálló Gorilla Glue ragasztószalag rendkívüli erejében nem fogsz csalódni! Ha lyukak, repedések és rések betapasztásáról van szó, akkor mindenképp érdemes harcba állítanod!

 

Szuper erős vízálló Gorilla Ragasztószalag: színválaszték

Ha Gorilla waterproof patch&seal tape foltozó és tömítő ragasztószalagot használsz javításhoz, még a színválaszték is segíti, hogy minél szebb munkát végezz! Játszhatsz a színekkel, lehetőséged van rá, hogy olyat válassz, ami a lehető legjobban fog mutatni az adott felületen!

  • Ha fekete vagy sötét színű felületet ragasztasz, akkor például a fekete változat lehet a tuti választás!

  • Ha pedig fehér vagy világos anyagot javítasz, akkor a fehér változat mellett érdemes döntened!

  • És használhatod az átlátszó ragasztószalagot is, ha ez tűnik a logikus döntésnek, és nincs szükséged markáns színekre.

 

 

Egy szó, mint száz: ha nyújtható, vízzáró, hőálló, maradandó kötést biztosító ragasztószalagot keresel szivárgás megszüntetésére, lyuk foltozására, szakadás tömítésére, akkor a Gorilla waterproof patch&seal tape foltozó és tömítő ragasztószalagot keresed! És nézz szét a többi Gorilla Glue termék között is: ezek a földkerekség legkeményebb munkáihoz való ragasztók, nem fogsz csalódni bennük!

Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebookon, az Instagramon és a TikTok-on is, hogy minél többször meg tudjuk mutatni neked, mi mindenre képesek a Gorilla Ragasztók! (Le fog esni az állad!)