BLOG

3 tipp, amikor jól jön a kétoldalas ragasztószalag

Gorilla Glue
Gorilla Glue
3 tipp, amikor jól jön a kétoldalas ragasztószalag

A Gorilla kétoldalas ragasztószalag elképesztően erős, tartós ragasztást biztosít. Hol lehet erre szükség? Nézzünk 3 tippet, amikor jól jön a kétoldalas ragasztószalag!

Gorilla Mounting Tape kétoldalas ragasztószalag

A Gorilla kétoldalas ragasztószalag mindkét oldala ragaszt! „Hát, persze, hiszen ez a dolga, a nevében is benne van!” – mondhatod erre. De ha jobban belegondolsz, vajon minden kétoldalas ragasztó teljesíteni szokta ezt a maga felé támasztott elvárást? Korántsem! Sajnos számtalanszor látjuk, hogy a kétoldalas ragasztószalagoknak csak az egyik oldala ragad. (És ez még a jobbik eset! Van olyan is, hogy egyik oldal sem ragad valójában. Na, az aztán kellemetlen!)

A Gorilla kétoldalas ragasztó esetében viszont ez a minimum, hogy mindkét oldal ragadjon! Ami ennél is menőbb, hogy nem is akárhogy ragad: különösen nagy teherbírású ragasztást biztosít!

Kültéren és beltéren, érdes és sima felületen, fán, kövön, téglán, fémen, műanyagon egyaránt elképesztően erősen ragad. Vízálló, UV-álló, brutál módon strapabíró: -40°C-tól, egészen 120°C-ig állja a sarat!

Oké, nincs is más hátra: nézzünk 3 olyan helyzetet, amikor jól fog jönni a Gorilla kétoldalas ragasztószalag!

 

1. Kép vagy tükör rögzítése a falra

Ha szeretnél fúrás és szögek nélkül tükröt vagy képeket rögzíteni a falra, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy Gorilla kétoldalas ragasztószalagot használsz!

Nem kell fúrni, nem kell szöget verni, nem kell lyukakkal tűzdelni a falat! Csak a Gorilla kétoldalas ragasztószalagra van szükséged! Jöhetnek a poszterek, a családi képek és a tükrök – garantáltan ottmaradnak a falon, még akkor is, ha kacsalábon forgó palotában laksz!

„Komolyan, még a tükör is a helyén marad?” – futhat végig az agyadon a kérdés. Nos, igen, ha nem egy kegyetlenül nagy tükörről van szó, akkor igen! A Gorilla Heavy Duty Mounting Black Tape kétoldalas ragasztószalag akár 10 kg-ot is elbír!

 

2. Házszám rögzítése

Ha szeretnéd, hogy a házszám heves viharban, hóban-fagyban és kánikulában is a helyén maradjon, akkor szintén a Gorilla kétoldalas ragasztószalag a nyerő választás!

Legyen szó akár tégláról, akár ytongról, akár betonról, vagy bármi másról, a Gorilla kétoldalas ragasztószalaggal egyszerűen és tartósan rögzíteni tudod a házszámot a ház falán vagy a kerítésen. 

Többé nem kell rendelésnél a megjegyzés rovatba azt írnod a futárnak, hogy a házszámot a földön keresse: biztos lehetsz benne, hogy ott lesz a szám, ahová a Gorillával ragasztottad!

 

3. Fogas rögzítése

„Kellene ide egy fogas!” Ismerősen cseng ez a mondat? Téged is nyaggat valaki valami ilyesmivel? És miért nem teljesíted a kívánságát?

Ha eddig az volt a (talán jogos) kifogásod, hogy azt a fúrós-faragós melót nem akarod vállalni, ami egy fogas rögzítésével jár, akkor az a jó hírünk van számodra, hogy van más kifogás megoldás is! És igen, jól sejted, a Gorilla kétoldalas ragasztószalag ez a bizonyos megoldás!

Erősen tartani fog a ragasztó, nem kell félned semmitől! Csak rögzítsd vele a fogasokat a falra, és már lesheted is a csodálkozó tekinteteket, amelyeket azért kapsz, mert egyik pillanatról a másikra orvosoltad a „kellene-már-egy-fogas” problémát.Ha meghoztuk a kedved a ragasztáshoz, ne várj tovább! Kattints ide, és szerezd be azokat a Gorilla Ragasztókat, amelyekre szükséged lesz a közeljövőben! Legyen szó akár a Gorilla kétoldalas ragasztószalagról, akár bármelyik másik ragasztóról, egyben biztos lehetsz: nem fogsz bennük csalódni!