BLOG

Vészhelyzetek, amikor nem gondolnád, hogy a ragasztó a megoldás

Gorilla Glue
Gorilla Glue
Vészhelyzetek, amikor nem gondolnád, hogy a ragasztó a megoldás

Számos kisebb-nagyobb vészhelyzettel találjuk szembe magunkat nap mint nap a háztartásban: letört bögrefül, megrepedt képkeret, és így tovább. Ha nem akarod, hogy ezek az esetek felbosszantsanak és elrontsák a napjaidat, akkor jó, ha kéznél van a megoldás: a ragasztó!

Esetek, amikor ragasztóra lesz szükséged

Ha van valami, amit mindenki megtanult az ezermester rokonától (legyen az akár az apja, akár a nagyapja, akár a bácsikája) akkor az az, hogy ha valamit rögzíteni kell, akkor a szög és a szigetelőszalag jelenti majd a megoldást. És ha van valami, amire a tapasztalat idővel rávilágít, az az, hogy ez az ötletes fortély nem kifejezetten strapabíró. Mindannyian tudjuk a lelkünk mélyén, hogy ha valami megrepedt, elszakadt, eltört, akkor nincs az a szög vagy szigetelőszalag, ami tartósan helyre tudná hozni.

Az ilyen esetekben sokkal inkább érdemes jó minőségű, erős ragasztót használni: igen, pontosan a Gorilla Ragasztóra gondolok! Nézzünk is néhány olyan helyzetet, amikor jobb elfelejteni a szöget, és inkább a Gorillához érdemes segítségért fordulni!

 

Ha a hűtőszekrény fogantyúja a kezedben marad

Amikor éhesen vagy szomjasan a hűtő felé veszed az irányt, és valami hideg finomság vagy frissítő ital reményében ki akarod nyitni az ajtaját, az egyik legbosszantóbb, ami történhet, hogy nem tárul fel szemed előtt a frigó kínálata, mert a fogantyú a kezedben marad. Biztosan ismerős a szituáció: a fogó a kezedben, az ajtó pedig zárva maradt.

És biztos láttál már olyat is, amikor ehhez hasonló helyzetet úgy kezelt valaki, hogy szigetelőszalaggal próbálta visszaragasztani és rögzíteni a fogantyút. Na, ez az az eset, amikor alig mered megfogni a fogót, mert valahogy nem tudsz bízni a szigszalag erejében. 

Pontosan ezért javaslom, hogy inkább Gorilla Ragasztót használj! Tartós és megbízható megoldást erős ragasztó fog nyújtani, semmi más!

 

A kilyukadt gumimatrac foltozása

Ha van valami, ami egy pillanat alatt tönkre tudja tenni a nyaralást, és rögtön veszélybe sodorja a jókedvű és gondtalan időtöltést, az nem más, mint az a gumimatrac vagy gumicsónak, ami kilyukadva használhatatlanná válik. A gyerekek szája sírásra görbül vagy a haverok arcán látsz csalódást.

Ezt a helyzetet kell megmentened! És az a jó hír, hogy meg tudod menteni!

Méghozzá a vízálló és UV-álló ragasztóval! Egy brutálisan erős, kifejezetten tömítésre gyártott ragasztószalagról van szó, ami tökéletesen működik a víz alatt is. Legyen szó akár a karúszóról, akár más strandjátékról, ez a ragasztó lesz az, ami megkímél attól, hogy a hangulat a béka feneke alá kerüljön!

 

Ha csúszós a talaj…

Erre aztán tényleg lehet, hogy nem számítottál, de ragasztóra lesz szükséged akkor is, ha a csúszós talaj problémáját szeretnéd kezelni! A Gorilla Tread Tape csúszásgátló szalag mindenféle csúszós, nedves, síkos területen segít megelőzni a megcsúszást.

Ha csúszik a lépcső, a medence széle vagy a munkaterület, akkor ehhez a ragasztóhoz kell nyúlni! Természetesen nem fog tőle ragadni a padló – de már csúszni sem! Ugye, hogy nem is gondoltad, hogy ragasztó fog megvédeni a hanyatt eséstől…? 



Egy szó, mint száz: ha kéznél vannak a megfelelő ragasztók, többé nem kell aggódnod az ilyen és ehhez hasonló vészhelyzetek miatt! Vagy fogalmazhatunk talán úgy is: többé nem is lesznek olyan vészesek ezek az esetek!