BLOG

Hogyan rögzítsek fúrás nélkül? Öt fürdőszobai tipp

Gorilla Glue
Gorilla Glue
Hogyan rögzítsek fúrás nélkül? Öt fürdőszobai tipp

Hogyan rögzítsünk a fürdőszobában fúrás nélkül? Gorilla ragasztóval! Hoztunk is öt esetet, amikor biztosan megúszhatod a fúrást!

A Gorilla ragasztó

A Gorilla ragasztó minden olyan esetben segítséget nyújthat számodra, amikor el kell kerülnöd a fúrást, kalapálást. Sőt, amikor a párás levegő nehezítené a ragasztó kötését. Más ragasztóknál talán, de a Gorilla ragasztó tényleg olyan erős, mint maga King-Kong. A Gorilla ragasztók ugyanis apró gumirészecskéket tartalmaznak. Ennek köszönhető az az utánozhatatlan rugalmasság, amely megakadályozza, hogy a felragasztott tárgy egyszerűen letörjön!  A gumirészecskék ugyanis elérik ezáltal, hogy rugalmas kötés jöjjön létre. Ez az, ami általában nem jellemző a piacon található pillanatragasztókra. 

Hogy ez mit jelent? Hogy bármely hétköznapi helyzetben segítséget nyújthat egy Gorilla ragasztó! nézzünk néhány példát!

1. Amikor a fürdőszobai akasztót szeretnéd feltenni

A fürdőszobai akasztó általában nehéz ügy. Mert sok esetben kénytelen vagy megfúrni a csempét, ezzel pedig azt kockáztatod, hogy megreped. A ragasztófelülettel ellátott akasztók pedig általában nem tartanak ki túl sokáig. Ráakasztasz egy törölközőt, és 70% esélyed van arra, hogy rögtön lepottyan a vizes padlóra. Persze az akasztóval együtt. Ilyenkor elő lehet venni a pillanatragasztót, de nem biztos, hogy úgy reagál a párára, ahogy elvárod. Ismét egy nagy pottyanás és koppanás lesz az eredmény. A végén pedig vagy feladod, vagy fúrsz. De mi tudunk egy harmadik lehetőséget: A Gorilla Super Glue pillanatragasztót! 

A már említett rugalmasság nagyon nagy előny, hiszen a ragasztók megmerevednek, ezért törnek olyan könnyen. A Super Glue azonban rugalmas. Nyugodtan használd fémre, kerámiára, fára!

2. Fürdőszobai piperepolc

A fürdőszobai piperepolccal is hasonló a helyzet, mint az akasztóval. Nagyon erős, nagy teljesítményű ragasztóra lesz szükséged hozzá, amely bírja a párás levegőt is. De ez nem probléma. Ha már csak a rögzítés választ el álmaid fürdőszobájától, melynek hiányozhatatlan tartozéka egy dekoratív kis piperepolc, akkor ne add fel! A Gorilla Epoxy Ragasztó lesz számodra a tökéletes, amely 100%-ig vízálló, és nagyon erős, stabil ragasztó! Már lesz hely a körömlakkoknak, fogkefetartónak, és sok minden másnak!

3. Tükör kell a szekrényre? Naná!

A fürdőszobaszekrény lehet eleve tükrös szekrény is. De az is előfordul, hogy trükköznünk kell. A meglévő szekrényre helyeznénk például el egy izgalmas formára vágott tükröt, vagy épp nem szeretnéd lecserélni a felsőszekrényt, ezért legszívesebben ráragasztanál egy tükröt. Ez egy kényes kérdés, mert ha lepottyan a tükör, nem csak koppan, mint az akasztó. Törik is. Ezért biztosra kell menned. És mi másban lehetnél biztos, mint a Gorilla kétoldalas ragasztójában. Ez is vízálló, így tökéletes megoldás lesz!

4. Szilikon helyett is használhatod: a mosdókagyló problémái

Ha például a süllyesztett mosdókagyló beépítésén agyalsz, akkor ne tedd. Itt a megoldás! Szilikon helyett használj Gorilla Sealant Clean szilikon ragasztót. Szerencsére 100%-ban penészálló, emellett akár 30 perc után 100%-ban vízálló is  tud lenni! -40C-176C közötti tartományban fagyálló, tehát még kültéren is használhatnád. Vigyázz, a teljes kötési idő 24 óra. Ennyi idő után azonban már használhatod is a gyönyörű, stílusos pultba süllyesztett mosdókagylót, amely zseniálisan mutat a fürdőszobaszerkénybe építve!

5. Szekrényfogantyú

Akár alternatív módon kapott új szerepet egy régi, átfestett komód a vintage fürdőszobában, melyet sajnálnál megfúrni, vagy épp a furat rozsdás helyét takarnád el, vagy akár egy vadiúj, designer szekrényt gondolnál újra, a megoldás ismét a ragasztó. Hiszen vannak olyan helyzetek, amikor nem szívesen furkáljuk a szekrényt, akár fürdőszobai, akár máshová terveztük. Hogy máshogy helyeznéd el a fogantyút, mint a Gorilla Glue pillanatragasztóját használva? Persze, hisz a bejegyzés végére rutinos Gorilla használó lettél, nem igaz?

Ha más ragadós problémád van, nézz szét kínálatunkban, és találj olyan ragasztót, ami tényleg ragad!