BLOG

Kisokos az O'Keeffe’s termékekhez

Gorilla Glue
Gorilla Glue
Kisokos az O'Keeffe’s termékekhez

Ezúttal, rendhagyó módon, nem a Gorillákról lesz szó! És ez most nem egy rossz poén akar lenni, aminek az a csattanója, hogy a gorillák helyett a Gorilla Ragasztókról fogunk beszélni. Ebben a cikkben tényleg más kerül fókuszba! Ragasztás helyett a selymességet tűzzük ki célul, és az  O’KEEFFE’S bőrápoló termékeket vesszük górcső alá!

Az O’KEEFFE’S termékcsalád

Ha Te is szeretsz barkácsolni, műhelyben szorgoskodni, DIY-praktikákat alkalmazni, akkor bizonyára neked is ismerős a száraz, esetleg durva és repedezett bőr. A dolgos kezek hamarabb kiszáradnak, mivel számos olyan anyaggal érintkeznek és számos olyan tevékenységet végeznek, amelyek igénybe veszik többek között a bőrt is. 

Felismerte ezt a tapasztalt gyógyszerész, Tara O’Keeffe is, és megalkotta az O’KEEFFE’S márkát, amely olyan krémeket kínál a vásárlóknak, amelyek hatékonyan hidratálják az igénybe vett bőrt.

Az O’KEEFFE’S krémek hamar a legkedveltebb bőrápolási termékek közé kerültek. Magas minőségükkel, gyors felszívódásukkal, hosszan tartó hidratáló hatásukkal belopták magukat az emberek szívébe.

 

O'KEEFFE'S WORKING HANDS HIDRATÁLÓ KÉZKRÉM

Az O’KEEFFE’S termékcsalád egyik legismertebb terméke az O’KEEFFE’S Working Hands Hidratáló Kézkrém.

Ez a kézápoló elképesztően hatékony: gyorsan és intenzíven képes hidratálni az erősen száraz, érdes, kirepedezett kezeket is! Mindezt ráadásul teljesen illatmentesen! És az egyedülálló összetételnek köszönhetően még a bőr pH-értékét is képes szabályozni.

Mindemellett nem kelt zsíros hatást sem, és attól sem kell félned, hogy allergiás reakciót vált ki, mivel teljes egészében hipoallergén!

Az O’KEEFFE’S olyan krémeket kínál a vásárlóknak, amelyek hatékonyan hidratálják az igénybe vett bőrt.
Az O’KEEFFE’S olyan krémeket kínál a vásárlóknak, amelyek hatékonyan hidratálják az igénybe vett bőrt.

Alkalmazása

Javasolt kézmosás vagy fürdés után, minimális mennyiséget felvinni belőle a száraz bőrre! A nap folyamán akár többször is használhatod, de a lefekvés előtt mindenképp kend be vele a bőröd: éjszaka ugyanis gond nélkül ki tudja fejteni a hatását, és reggel már sokkal hidratáltabb bőrrel fogsz ébredni!

Ha a kezed extrém módon száraz, akkor teljesen normális, ha rövid ideig enyhén csípő érzést tapasztalsz. Abban az esetben viszont, ha ez a csípő-szúró érzés hosszú távon sem múlik el, inkább hagyd abba a használatát, mert feltehetően komolyabb probléma áll a bőröd repedezettsége hátterében, amivel érdemes orvoshoz fordulni!

Ha szeretnéd Te is megtapasztalni a O’KEEFFE’S Working Hands Hidratáló Kézkrém lélegzetelállító hatékonyságát, csak kattints ide, és rendeld meg a tetszőleges kiszerelést!

 

O'KEEFFE'S FOR HEALTHY FEET LÁBÁPOLÓ KRÉM

Természetesen nem csak kézápoló O’KEEFFE’S termékek várják, hogy kifejtsék rajtad jótékony hatásukat! A szárazzá, érdessé váló lábakra, a repedezett sarkakra is kínál megoldást a O’KEEFFE’S termékcsalád. Nem más ez, mint az O’KEEFFE’S Healthy Feet Lábápoló Krém!

Nem kérdés, hogy ez a krém is döbbenetesen hatékony. Már az első használat után puhábbá varázsolja a lábakat!

Nem zsíros, úgyhogy attól sem kell tartanod, hogy a lábadat bekenve nem indulhatsz el sehova, mert még a végén elcsúszol, és hanyatt esel! Bátran használhatod anélkül, hogy ilyen balesetektől kellene tartanod! Cukorbetegek számára is biztonságos!

Katt ide, és már rendelhetsz is belőle párat!

 

O'KEEFFE'S FOR HEALTHY FEET EXFOLIATING HÁMLASZTÓ ÉS HIDRATÁLÓ LÁBKRÉM

Ha azt érzed, hogy az átlagosnál is jobban megkeményedett vagy kirepedezett a lábadon a bőr, akkor egy kis hámlasztó hatásra is szükség lehet a hidratálás mellett. Erre az esetre jött létre az O'KEEFFE'S For Healthy Feet Exfoliating Hámlasztó és Hidratáló Lábkrém!

Ez a lábkrém helyre fogja hozni a lábadon a bőrt: koncentrált bőrpuhító, hámlasztó és hidratáló hatásával eredményesen eltávolítja a száraz bőrsejteket, és lágyabbá teszi a lábakat. 

Kattints ide, és rendelj egyet már ma, ha szeretnéd ismét könnyednek és egészségesnek érezni a lábaidat!

 

O'KEEFFE'S SKIN REPAIR TESTÁPOLÓ

Ha száraz a bőröd, és gyakran nem tudod abbahagyni a vakarózást… nos, igen, akkor is van egy tuti tippünk: az O’KEEFFE’S Skin Repair testápoló!

Napi használat mellett azonnal enyhülést hoz a bőrödnek: puhább és simább lesz minden porcikád, így meg tudod előzni a száraz, viszkető érzést!

Hipoallergén, biztonságosan használhatják cukorbetegek is, sőt ekcémás és pikkelysömörös bőrön is használható!

Úgyhogy nincs több kifogás! Rendelj egyet, és felejtsd el egy életre a viszkető bőr érzését!

 

O'KEEFFE'S LIP REPAIR AJAKÁPOLÓ

Ápoltak és hidratáltak a kezeid, a lábaid – és tested minden része, amit bőr fed! De mi a helyzet a cserepes ajkakkal? Ki ne szeretne puha és selymes ajkakat is?

Az O’KEEFFE’S Lip Repair Ajakápoló gondoskodik róla, hogy az ajkaid is hidratáltak legyenek! Matt fényének, illatanyag-mentességének és gyors beszívódásának köszönhetően nem fogod érezni, hogy bármit is a szádra kentél volna: mégis könnyebb és lágyabb lesz az ajkad!

Ha szeretnéd megvédeni az ajkaid is a kiszáradástól, muszáj kipróbálnod O’KEEFFE’S Lip Repair Ajakápolót!Reméljük, nem haragszol, amiért most kivételesen nem a Gorilla Ragasztók kerültek a figyelem középpontjába! Ne aggódj, a következő bejegyzés már róluk fog szólni! Kövess minket Facebook-on, hogy tuti ne maradj le róla!