BLOG

Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő: a tartós vízálló tömítés titka

Gorilla Glue
Gorilla Glue
Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő: a tartós vízálló tömítés titka

Hézagok, repedések vízálló tömítése egy Gorilla erejével! Mindezt elképesztően gyorsan és örök életre szólóan! Ha már most felkaptad a fejed, akkor mindenképpen olvass tovább, mert ez nem egy beugratós találós kérdés! A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő tényleg azt adja, amit ígér!

Vízálló tömítés Gorillával

Biztosan Te is találkoztál már olyan szilikon tömítővel, ami úgy volt 100%-ig vízálló, hogy közben azért átengedett egy kis nedvességet. Ezt az érzést leginkább ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor egy tisztességtelen autókereskedő úgy akar rádsózni egy használt autót, hogy kvázi újnak állítja be. Ha valamit már használtak, akkor lényegében nem lehet újnak nevezni. Ha valami nem 100%-ig vízálló, akkor lényegében nem vízálló. 

A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő viszont tényleg vízálló! Ezt most nem egy tisztességtelen kereskedő mondja neked! Kérdezz csak meg valakit, aki már használta ezt a terméket! 

Szóval akár a konyhában, akár a fürdőszobában szeretnél tömíteni mondjuk csövet, lefolyót vagy nyílászárót, kattints ide, és hívd segítségül a Gorillát!

 

Brutálisan strapabíró

„Oké, oké, vízálló, de biztos nem légzáró és még penészedik is…” – futhat végig az agyadon, korábbi rossz tapasztalatokból kiindulva. Engedd meg, hogy helyre tegyük gyorsan ezt a gondolatot is!

A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő nem csak vízzáró, de légzáró is! Hézagok és repedések tömítésére tényleg nem találsz ennél jobbat! Ráadásul elképesztően gyorsan, már fél óra után vízállóvá válik! (Egy napig azért még óvatosan, mert a teljes kötési idő 24 óra, még ha a vízállóságot már 30 perc után is elérte!)

Akár a konyhában, akár a fürdőszobában szeretnél tömíteni mondjuk csövet, lefolyót vagy nyílászárót, kattints ide, és hívd segítségül a Gorillát!

És – bármennyire is hihetetlen – még penészálló is! A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő ugyan nem festhető, de pontosan azért, hogy megőrizze ezt a képességét is: nincs beivódott, levakarhatatlan penész, csak az igényes tömítés!

Az igényes tiszta hatáshoz hozzájárul az is, hogy a Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő nem sárgul, nem zsugorodik és nem is reped meg! Köszönhető ez annak, -40°C-tól, 176°C-ig bírja a hőt, kültéren és beltéren egyaránt!

 

A Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő használata

Végül (de nyilván nem utolsósorban): mi kell ahhoz, hogy ezt a sok szuper és valóban hasznos (jobb, mint ha énekelni tudna, de közben penészes és repedezett lenne, nem igaz?) tulajdonságot mind biztosítsa a Gorilla Sealant Clear szilikon tömítő?

Először is, nagyon fontos, hogy szobahőmérsékleten tárold. Aztán: legalább ilyen fontos az is, hogy tiszta és száraz, valamint zsír- és pormentes legyen a felület, amin használod! Bármilyen szennyeződés vagy folyadék az útjába áll annak, hogy szépen tudj vele dolgozni, és elérd a kívánt hatást és a kívánt esztétikumot.

Hasonlóan fontos, hogy 10 percnél tovább ne dolgozz vele egyhuzamban, mert az szintén a minőség rovására mehet! A nyitott munkaidő 10 perc, ennyi idő alatt mindenképp a végére kell érned az adott munkafázisnak!

És (ahogy arra már fentebb is utaltunk), a tökéletes eredmény érdekében hagyd száradni 24 óráig: a kötési, száradási ideje ugyanis egy nap, ennyi időt adj neki, hogy biztosan ne legyen vele gond soha többé!Itt az ideje, hogy a szilikonozás (vagy ahogyan sokan hívják: a szilózás) többé ne egy olyan fárasztó és körülményes macera legyen, ami kicsit sem éri meg, mert úgysem hozza a szilikon a tőle elvártakat! Használj Gorilla Sealant Clear szilikon tömítőt, hogy biztos lehess a tökéletes tömítésben!

Ha pedig tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebookon, az Instagramon és a TikTok-on is, valamint iratkozz fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le az érdekes tartalmakról!