BLOG

Gorilla GRAB építési ragasztó az építőiparban

Gorilla Glue
Gorilla Glue
Gorilla GRAB építési ragasztó az építőiparban

Építkezésnél, lakásfelújításnál szinte 100%, hogy a következő folyamatokba belefutunk: ragasztás, rögzítés, tömítés, szögelés.

Ezeknek a munkafolyamatoknak elengedhetetlen kelléke lehet a

GORILLA HEAVY DUTY GRAB elképesztően erős, nagy teherbírású, 100%-ig vízálló, építési ragasztója.

 

 

 

 

 

 

 

A Gorilla Grab ragasztó helyettesíti az összes építőipari, szerelési és tömítőanyagokat, és segítségével anyagbeszerző utunk is rövidül; pénzt és időt takaríthatunk meg.

Legyen szó parketta szegélyekről, szaniterek beépítéséről, festési munkálatokról, víz- szerelésről, díszlécek, párkányok felhelyezéséről, szükségünk van egy villámgyors és megbízható ragasztóra és tömítőre, és ami a legfontosabb, hogy hosszútávon is elégedettnek kell lennünk.

A Gorilla Grab ragasztó elképesztően gyors, az illesztésre 30 másodperc jut, és már ragad is. Lenyűgözően könnyed simasággal tudjuk kinyomni a tubusból, hullámos mintázatú felhordása után már össze is illeszthetjük a ragasztandó felületeket.

Alkalmas szinte minden felületre: padlóra, aljzatra, tükörre, gipszkartonra, járólapra, habanyagokra, fára, kőre, fémre, márványra, kerámiára és még sok másra, továbbá hézagok, repedések víz- és légzáró tömítésére is alkalmazható mind kültéri mind beltéri munkálatokhoz.

Kartusos formában (290 ml) kinyomó pisztoly segítségével lehet használni, vagy tubusos formában (80 ml) kinyomó pisztoly nélküli használatra is elérhető, ha kisebb javítást kell elvégeznünk. Ha a munkafolyamatban nem szeretnénk, hogy a ragasztási pontok látszódjanak, ajánljuk a Gorilla átlátszó építési ragasztóját a Gorilla GRAB CRYSTAL CLEAR Kristálytiszta Építési ragasztót, amit jelenleg a Gorilla legerősebb ragasztójaként tartanak számon.

GORILLA HEAVY DUTY GRAB EXTRA ERŐS ÉPÍTÉSI RAGASZTÓ 30MP - 80ML TUBUS

GORILLA HEAVY DUTY GRAB EXTRA ERŐS ÉPÍTÉSI RAGASZTÓ 30MP - 290ML

GORILLA GRAB CRYSTAL CLEAR KRISTÁLYTISZTA ÉPÍTÉSI RAGASZTÓ 30MP - EXTRA ERŐS 270ML