BLOG

6 helyzet, amikor életet ment a Gorilla

Gorilla Glue
Gorilla Glue
6 helyzet, amikor életet ment a Gorilla

 

A Gorilla Ragasztó mindig segít. Hoztunk pár élethelyzetet, amikor a Gorilla menthet meg téged. 

Posztert akarsz feltenni a falra, de nem akarsz fúrni? Eltörted a nagyi kedvenc vázáját? Az üveg csecsebecsén esett csorbát akarod kijavítani? Csupa olyan helyzet, amikor a Gorilla fog kihúzni a csávából!

Csak olvass tovább, és inspirálódj!


1. Képek, poszterek a falra, fúrás nélkül

Ha egy kisebb tárgyat kell rögzíteni egy felületre, például egy kicsi polcot, vagy épp egy képet, akkor a Gorilla Mounting tape kétoldalú ragasztóval egyszerű dolgod lesz. Strapabíró és extrém erős tapadás jellemzi, így egy kisebb lebegőpolcot is elbírhat, de fontos, hogy inkább dekorációs célra használt, nem sok súllyal terhelt kisebb polc esetében működhet ez a megoldás.

Nem azért, mert a szupererős Gorilla Ragasztó nem bírná el, hanem az az ok, hogy a vakolattal együtt repülhet le az agyonpakolt polc.

Egyébként képek, dekorációs tárgyak, térképek, poszterek és társaik esetében elég lehet a Gorilla tack újrahasználható gyurmaragasztó, melynek teherbírása kiválóan helyettesíti például a rajzszöget, és rengetegszer újrahasználható.

2. Kerámiajavítás: Eltört a nagyi vázája?

Nem dől össze a világ, ha megreped a kedvenc kerámia edényed, elefántszobrod, vagy bögréd. Ugyanis a Gorilla pillanatragasztója ezt a problémát is orvosolja.

Ha repedés van a nagyi vázáján, akkor a Gorilla Ragasztó használata lesz a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás. Ennek a pillanatragasztónak nem csak a tartalma szuper, mert például a benne található gumirészecskék miatt nem lesz merev, és nem törik majd könnyen, hanem az adagolófeje is úgy van kialakítva, hogy a ragasztó folyását tudd koordinálni. Ráadásul beszáradásmentes.

3. Ékszerek: Amikor aprólékosnak kell lenni!

Ha egy ékszer kisebb darabja eltörik vagy leesik, akkor szintén a Gorilla Pillanatragasztó használata segíthet a javításban. Aprólékos munka, hiszen olykor láncszemeket kell összeragasztani, vagy van, hogy a kapocs törik el.

Ehhez azért lesz nagy segítség a Gorilla, mert mikroméretű kötéseket is létre tudsz hozni, hiszen nagyon kis cseppekben is tudod adagolni. A kötés pedig rugalmas, ezért ahogy hajlik az ékszer, a ragasztó tudja követni a mozgást, anélkül, hogy eltörne.

4. Kézműves projektek

Ha különböző anyagokat kell összeragasztani, például papírt, kartont, vagy szövetet, sőt, kerámiát fával, esetleg üveggel, akkor is jól jön a Gorilla. Melyik? Nagy eséllyel a Gorilla Epoxy gyanta lesz a kedvenc ragasztód ilyen esetekre. Vízálló, nagy szilárdságú, réskitöltő ragasztó, amely mindent összeköt mindennel. Kristálytisztára köt, és még fémet, üveget is ragaszt. 

Ha bútorfelújításba vágsz bele, akkor a Gorilla Wood Glue faragasztóval tudsz majd csodákat alkotni. 

5. Kárpit javítása

Ha egy bútor kárpitjának egy kis része megszakad, vagy szétszakad, akkor profi pillanatragasztó használata segíthet a javításban. Nagyon óvatosan, vékony csíkban vidd fel a szóbanforgó kárpit szakadása mentén a Gorilla pillanatragasztót, majd 30-60 másodpercet várj, míg létrejön a kötés.

Nagyon aprólékos munka, de segíthet, olykor jobb megoldás, mint a varrás.

6. Üvegtárgyak

Lehet, hogy eszedbe sem jut a pillanatragasztó, vagy a Gorilla Epoxy gyanta akkor, ha egy kisebb üvegtárgy eltörik, de valójában ezek gyors és egyszerű megoldást nyújtanak erre a helyzetre.

Hogy mit csinálj?

Használd a Gorilla szupergyors pillanatragasztóját, vidd fel nagyon óvatosan a ragasztani kívánt felületre, majd illeszd össze a két oldalt, és várj egy kicsit. Nagyon fontos, hogy minél kisebb a rés, annál fókuszáltabban vidd fel a ragasztót.Látod, hogy a Gorillaragasztó mennyi mindenre jó? Nézz szét náluk, mert a kínálatunkban minden törésre megtaláljuk a megfelelő ragasztót.