BLOG

A Gorilla Heavy Duty Grab extra erős építési ragasztó előnyei

Gorilla Glue
Gorilla Glue
A Gorilla Heavy Duty Grab extra erős építési ragasztó előnyei

A Gorilla Heavy Duty Grab extra erős építési ragasztó elengedhetetlen kelléke lehet építkezésnek, lakásfelújításnak, karbantartási munkálatoknak és DIY barkácsolásnak is. De ez nem is olyan meglepő, ha sorra vesszük a legfontosabb előnyeit!

De még mielőtt belevágnánk, egy kis adalékkal hadd segítsük a választást is, ha pont a Gorilla építési ragasztók között keresgélsz! 

Ha olyat keresel, amit kinyomópisztoly nélkül is tudsz használni, akkor a 80 ml-es, tubusos kiszerelést kell választanod (csak katt ide, és már dobhatod is a kosárba)! 

Ha pedig az erősnél is erősebb, és ráadásul kristálytiszta ragasztást szeretnél, akkor muszáj kipróbálnod a normál GRAB ragasztónál 5x erősebb Gorilla Grab Crystal Clear építési ragasztót! Ez a Gorilla Glue eddigi legerősebb ragasztója – ezzel a mondattal talán mindent elmondtunk.

Most már tényleg nincs más hátra, nézzük a Gorilla Heavy Duty Grab Extra Erős építési ragasztó legfontosabb előnyeit! (Amelyek, természetesen, jellemzik a másik két építési ragasztót is.)

 

#1 Fél percen belül már ragad is!

Nem kell, hogy olyan gyors legyen a kezed, hogy a hangsebességet is átlépje, amikor leütsz egy legyet, de azért ha a Gorilla építési ragasztót használod, akkor ne tötymörögj sokat! Az illesztésre ugyanis mindössze 30 másodperced lesz, mert fél percen belül már ragad is a ragasztó!

Ez az elképesztő gyorsaság ráadásul elképesztő erősséggel társul, ami miatt tényleg jól kell illesztened, mert később már nehezen fogod javítani, ha elszúrsz valamit. 

(A teljes száradáshoz azért szükség van 1-2 napra, teljesen terhelhetővé csak ezután válik a ragasztás. De ez nem fog megmenteni attól, hogy precízen és viszonylag tempósan kell dolgoznod a gyors ragadás miatt.)

 

#2 Strapabíró

Brutálisan strapabíró a Gorilla Heavy Duty Grab extra erős építési ragasztó. Annyira erős és tartós kötést hoz létre, annyira ellenálló az ütésekkel, rezgésekkel szemben, hogy még a legzordabb körülmények között is meg fogja állni a helyét kültéren és beltéren egyaránt.

Arról nem is beszélve, hogy mindemellett rugalmas és 100%-ig vízálló is, sőt -40°C-tól, +93°C-ig észre sem veszi a hőmérséklet változását. Szóval extrém időjárási körülmények között is bírja a strapát: akár hézagok, repedések légzáró és vízzáró tömítésére is alkalmas.

Érdemes lehet tudni, hogy ez annak köszönhető, hogy a Gorilla Heavy Duty Grab építési ragasztó nem tartalmaz vizet vagy oldószereket (más hasonló ragasztókkal ellentétben). Így az idő múlásával sem fog gyengülni a kötése, és nem fog zsugorodni sem.

A Gorilla Heavy Duty Grab építési ragasztóval kitűnően és hiánytalanul helyettesítheted az összes építőipari, szerelési és tömítőanyagot.

 

#3 Helyettesíti az összes építőipari, szerelési és tömítőanyagot

Inkább mellőznéd a fúrást, a csavarozást és a szögbeverést, és más alternatívát keresnél helyettük? Akkor szintén jó barátod lehet Gorilla Heavy Duty Grab építési ragasztó

Kitűnően és hiánytalanul helyettesítheted vele az összes építőipari, szerelési és tömítőanyagot – és ez nem jelenti azt, hogy után ne tudnád megmunkálni! Festheted, fúrhatod, amit csak akarsz – bírni fogja!

Ha erős és tartós kötést szeretnél elérni, bátran használhatod! Csempét vagy tükröt szeretnél vele falra ragasztani? Nem probléma! 

 

#4 Alkalmas (szinte) minden felületre

És végül (de semmiképp sem utolsósorban): a Gorilla Heavy Duty Grab építési ragasztó igazi Jolly Joker, mivel – kis túlzással – minden felületre alkalmas. 

Legyen szó akár padló, aljzat, tükör, gipszkarton vagy járólap rögzítéséről; akár habanyagok, fa, beton, kő, fém, márvány vagy kerámia ragasztásáról (és a sor még sokáig folytatható), a Gorilla Heavy Duty Grab építési ragasztónak nem fog problémát okozni.

A legtöbb műanyagtípust is remekül ragasztja, csupán a polipropilén (PP) és polietilén (PE), valamint a magas olaj- vagy lágyítószer-tartalmú gumitípusok jelentenek kivételt ezek alól.

 

Egy szó, mint száz: ha extra erős, strapabíró, hatékony építési ragasztót keresel, akkor ne legyen kérdés, hogy a Gorilla Heavy Duty Grab extra erős építési ragasztót választod!