BLOG

Hogyan tudod használni a Gorillaragasztót? 5 konyhai tipp

Gorilla Glue
Gorilla Glue
Hogyan tudod használni a Gorillaragasztót? 5 konyhai tipp

5 apró tipp, hogy hogyan turbózd fel a konyhád Gorilla ragasztóval. Eltört? Ragaszd meg! Unod? Válts stílust! Építs, alkoss, bütykölj a Gorillával!

 

1. Vízálló gorilla ragasztó a mosogatóhoz

Ha olyan ragasztóra van szükséged, ami a vízszivárgás ellen nyújt segítséget, akkor a sziloplaszt helyett válaszd a Gorilla Sealant Clear átlátszó szilikon tömítőt. Például a mosogatómedence beépítésekor. Hiszen nagyon fontos, hogy ne szivárogjon a víz, meg kell óvni a munkapultot. Plusz segítség a vizes dolgoknál, hogyha megreped a szifon vagy egy cső, akkor a Gorilla Waterproof patch ragasztószalag fog csodát tenni! Lyukak, repedések, rések tömítésére szolgál, vízállósága miatt bármilyen vízelvezető csövön alkalmazható. Légmentesen zár, extrém hőálló, és nagyon jó vízzáró. Ezzel a ragasztószalaggal minden szivárgás orvosolható.

            

2. Készíts fűszertartó polcot egyszerűen

Ki mondta, hogy nem lehet kreatívan fűszertartó polcot készíteni? Egyszerűen lehet látványos, praktikus és stílusos polcokat összehozni, pillanatok alatt. Inspirálódj, és találj ki egy könnyen adaptálható megoldást. Éld ki egy kis barkácsolással az alkotásvágyadat, és tedd stílusossá a konyhád. Hogy hogy jön ehhez a ragasztó? Hát úgy, hogy faragasztóval pillanatok alatt össze tudsz hozni egy tuti fűszertartót. Mondjuk ilyet.Natúr falapra ragasztasz rajzolható tapétát, ez lesz a polc külső oldala. Rá pedig kis polcokat ragassz. Erre a Gorilla Wood Glue faragasztó lesz a tökéletes választás.

3. Törött fazék, görbe bögre

Egyszerű, mindennapi helyzetekben is nagy segítség lehet egy profi ragasztó a konyhában is. Ha valamelyik fazéknak letörik a füle, vagy a kedvenc kerámia bögréd korrekciójára a Gorilla Epoxy Gyanta kétkomponensű ragasztó lesz a tökéletes ragasztó. Üvegre, kerámiára, és rengeteg más anyagra használható. Fontos, hogy figyelj arra, hogy egyenletesen kend el ragasztáskor. Konyhai eszközök esetén azért hasznos, mert -23 foktól 82 Celsius fokig tud alkalmazkodni a hőmérséklethez, tehát, ami fontos számunkra: hőálló. 5 perc alatt megköt, és 90 perc után használhatóvá válik a vele ragasztott eszköz. Mi számít még? Az, hogy kötés után egyáltalán nem oldható, és nem mérgező. Így biztonságosan használhatjuk a konyhában is. 

De a Gorilla pillanatragasztói is jól jönnek a készenléti készletben, amikor hirtelen kell orvosolni valamit. Mert fára, fémre, kerámiára, műanyagra is alkalmas, és a benne lévő gumirészecskéknek köszönhetően 100%-ban törésálló. Mert rugalmas.

              

4. Cseréled a munkalapot

Ha egy kis stílusfrissítést szeretnél a konyhába, vagy épp elhasználódott a konyhai munkalapod, és le szeretnéd cserélni, akkor sok pénzt spórolhatsz azzal, ha magad csinálod meg. Ehhez nem lesz másra szükséged, csak egy Gorilla Heavy Duty Grab építési ragasztóra. Mert a Heavy Duty Grab helyettesíti az összes építőipari és szerelési anyagot. Egy 80 ml-es tubus 4 méter hosszra elég. Kinyomópisztoly nélkül használható. Sőt, mivel 100%-ig vízálló, így a konyhapultnál sem lesz vele gond. Még a beépített mosogatót is bírni fogja.

5. Elrepedt hűtőfiók

A Gorilla Kétkomponensű ragasztója szuper réskitöltő, ezért ha megreped a hűtőd fiókja, vagy törik a hűtőajtó polca, akkor nem kell azonnal lemondani erről a hasznos kiegészítőről. Hiszen a hűtőt is úgy tudod praktikusan használni, ha minden tárolási lehetőséget, rekeszt kihasználsz. Ráadásul a mai modern hűtők egy-egy fiókjának eltér a páratartalma, hogy akár húst, akár zöldséget vagy gyümölcsöt hűtesz, a megfelelő környezetnek köszönhetően ki tudd maxolni az eltarthatóságát. Erről kár lenne lemondani. 

De nem is kell. Mert okos vagy, és van otthon mindenféle Gorilla ragasztód. És elő is kapod az Epoxy gyantát, mely -23 fokig bírni fogja a strapát. Megtisztítod az összeillesztendő felületeket. Ragasztasz, majd száradni hagysz, majd vársz másfél órát. Ennyi volt, a hűtőd adottságait újra maximálisan kihasználhatod!

Ugye milyen egyszerű? Minden megoldható Gorilla ragasztóval, akár javítani kell, akár alkotni, bütykölni. Ezért a legjobb, ha minél gyorsabban felszereled az otthonod a klasszikus alapdarabokkal. Hajrá!