BLOG

3 film, ami máshogy alakult volna Gorilla ragasztóval

Gorilla Glue
Gorilla Glue
3 film, ami máshogy alakult volna Gorilla ragasztóval

Játsszunk egy kicsit, például egy kis képzeletbeli mozizás jöhet? Hoztunk egy gondolatkísérletet: hogyan alakult volna ennek a 3 filmnek a sztorija, ha a kulcsfontosságú pillanatokban lett volna kéznél egy kis Gorilla ragasztó?

 

Titanic- süllyed a hajó

Leo és Kate romantikus filmje évtizedek óta csal könnyet a szemünkbe. Társadalmi csoportokon, vagyoni osztályokon átívelő romantika egy hajó fedélzetén. Milyen szomorú, hogy ez a korban kifejezetten formabontó szerelem végül nem bontakozhatott ki.

Mi azonban kitaláltunk egy alternatív befejezést: A hajó legénysége a jégheggyel való ütközés után pánikolás helyett fogott néhány tekercs Gorilla Waterproof patch and seal tape ragasztót, és megmentette mind a 2217 utast. Szerintünk ez a ragasztó bírta volna a strapát, mert szuper vízszigetelő, sőt, 100% vízálló. A víz alatt is használható, és a hideg sem lett volna gond, mert a -57C - 93C közötti hőmérsékleti szélsőségeknek is ellenáll.

Mi történt volna ha így fejeződik be a film? Szerintünk Kate és Leo, azaz Rose és Jack boldogan szállt volna le New York-ban, és még boldogabban kötött volna egy rangon aluli házasságot. Persze ebben az esetben azért egy kevésbé drámai romkom-ról beszélnénk, de lássuk be, Gorilla ragasztóval minden jóval kevésbé stresszes, ez még a Titanic sztorijára is igaz.


Trója

Ó, a görög mitológia szépségei, a híres trójai faló története. Na és persze a róla készült csodálatos film, 2004-ből. Mi szívesen tekernénk egyet a sztorin, az eredetinek úgyis ott vannak Homérosz klasszikusai. De mi történt volna, ha nem sikerül a görögöknek bevenniük Tróját? Például azért, mert Trója védői, mégha sorsukat mintegy beteljesítve be is viszik az ajándékba kapott lovat a városba, tettek volna néhány óvintézkedést?

Mi például egy kis faragasztóval biztosítottuk volna, hogy ami bent van, az bent is maradjon, nem igaz? Miért ez lett volna a legjobb megoldás? Mert bármilyen fafajtához alkalmazható. Különleges formulájának köszönhetően vízálló, és persze kültéren is ideálisan alkalmazható. Erősen és gyorsan ragad, extrém erős. És mivel csak 20 perc a szorítási idő, ezért a trójaiknak sem lett volna nehéz dolguk vele. Még naplemente előtt célt értek volna.

Tróját nem rombolták volna porig a görögök, és végre a szerelem győzött volna a görög mitológiában, vagy legalább annak a filmes változatában. 

Hamupipőke

Most nézzünk egy mesét. Mondjuk a klasszikus Hamupipőkét. Az 1950-ben készült Disney mese minden kislány kedvence volt. Különösen az a jelenet, amikor a herceg felpróbálja az üvegcipőt, vagyis annak párját a rongyos ruhákba öltöztetetett köznemesi rangú szolgáló lábára. Igen, a Grimm mesében van egy kis zavar. De ezzel senki sem foglalkozik, mert hiszünk a romantikus happy end-ben, akár a Titanicról, akár Cinderelláról van szó. De pörgessük csak vissza egy kicsit az időt! A bál pillanatáig! Hamupipőke menekül a kastélyból, mert éjfélt ütött az óra. Cipőjével szurokba, ó nem, Gorilla Glue pillanatragasztóba lép. Mivel a szurok, vagyis a ragasztó gyorsan köt, ezért cipő nélkül menekül el.

 

A történet azonban itt véget is érhet, mert soha senki nem fogja tudni felszedni a cipőt a lépcsőről. Így a klasszikus mese rajzfilm változatában csak egy megoldás marad: mivel Hamupipőkénél maradt az üvegcipellő párja, ezért saját kezébe kell vennie a sorsát, és ahelyett, hogy otthon, rongyokba öltözve, sőt, toronyba zárva várja a herceget, valamilyen módon színt kell vallania. Különben soha nem lesz trónörökös feleség, és soha nem kell végtelen türelemmel megtanulnia a spanyol etikettet, és ellátni udvari feladatait. Otthon söprögethet élete végéig, felelősség nélkül. 

Ti átírnátok a saját történeteteket a Gorilla ragasztóval? Ha igen, nézzetek szét kínálatunkban, mi garantáljuk a Happy End-et.