BLOG

A Gorilla pillanatragasztó 5 legfontosabb előnye

Gorilla Glue
Gorilla Glue
A Gorilla pillanatragasztó 5 legfontosabb előnye

A Gorilla Super Glue Gél Pillanatragasztó utánozhatatlan előnyével úgy meg fogja szerettetni magát veled, hogy már el sem indulsz otthonról nélküle. Hisz bármikor, bárhol jól jöhet! Melyek a legnagyobb előnyei? Mutatjuk!

A Gorilla pillanatragasztó 5 legfontosabb előnye

1. Ütésellenálló- soha nem fog eltörni

Nem hiába mondjuk, hogy a Gorilla pillanatragasztó a földkerekség legkeményebb munkáihoz ajánlott. Erős, nagyon erős, és gyorsan köt. Vigyázz, csak fél-1 perced van! 

A Gorilla pillanatragasztó erős kötést hoz létre az anyagok között. Erősebbet, mint az átlagos pillanatragasztók. Titka a benne található gumirészecskékben rejlik. Ez az  Impacht-Tough formula, mely egy szuper fejlesztés. Hiszen ennek a plusz adaléknak köszönhetően nem lesz hideg a kötés. A gumi rugalmasságot, biztosít, ezáltal lesz törhetetlen az összeragasztott felület: hiszen hajlik, nem törik. 

A Gorilla Super Glue pillanatragasztó ellenáll a víznek és a hőnek, így alkalmas kültéri projektekhez is, hiszen az időjárás elemei nem rontják a kötés erősségét. 

A Gorilla Glue pillanatragasztó egyik szuperereje tehát az ütésállóság. Az extrém tartós ragasztóval tényleg végleges lesz a ragasztás, ezért ha egyszer megoldottad a problémát, akkor már magad mögött tudhatod. Szemben más pillanatragasztókkal, ahol a merev kötés miatt olykor újra kell gondolni a helyzetet. Így sokkal kényelmesebb, nem?

2. Felhasználóbarát- csak semmi macera

A Gorilla Super Glue pillanatragasztót könnyű alkalmazni. Egyszerűen csak vigyél fel egy kis mennyiségű ragasztót az egyik felületre, nyomd össze a két felületet egy pillanatra, és kész is! A pillanatragasztó kompakt és hordozható, és ami a legfontosabb: cseppmentes gél formában is kapható. Hiszen tudjuk, hogy az egyik legnagyobb bosszúság pont az, amikor össze-vissza csepeg egy ragasztó, ráadásul nem lehet normálisan adagolni az extra erős anyag mennyiségét, hogy ne csorduljon túl, ne kelljen törölgetni. 

Az egyszerűen, könnyen kezelhetőre kialakított ragasztó megkönnyíti az életed. Bármi törik el vagy pattan le, többé nem fogsz stresszelni rajta.

3. Beszáradásmentes- Nem vész kárba

A beszáradásmentes kupaknak köszönhetően egy csepp sem vész kárba ebből a ragasztóból. Hiszen mindannyian tapasztaltuk már, milyen az, amikor egy drága pillanatragasztóból fél tubusnyi végzi a kukában. Egyszerűen azért, mert az első használat után beszárad. A Gorilla Super Glue esetében erről szó sincs. Ugyanis a kupakba egy fém tűt építettünk, amely megakadályozza a ragasztó beszáradását. Így biztonságban elteheted a ragasztót. Erre sem lesz gondod.

4. Sokoldalú-  szinte bárhol használhatod

Ez a pillanatragasztó  nagyon sokféle anyagot, felületet képes ragasztani. A fémet, műanyagot, fát, de akár  gumit és kerámiát, valamint például követ. Ezért a felhasználása is sokoldalú. Egy átlagos háztartás kisebb-nagyobb eszközeit is meg tudja menteni a kidobástól, de akár egy otthoni kézműves projektet is tökéletesíthetsz vele. Sokan autójavításnál, sőt, otthoni barkácsolás, szerelés során is bátran használják. Miért? Mert nem átlagos ragasztó!

5. Gyorsan szárad- Nem játszik az időddel

Gyorsan száradó: A Gorilla pillanatragasztó egyik fő előnye a gyors száradási ideje. Néhány másodperc alatt képes összeragasztani az anyagokat. Maximum 60 másodperced van, és a két oldal örökre összeragad! Ennyi idő alatt érdemes összeszorítanod a ragasztandó felületeket. Így a ragasztás művelete maga is csak néhány perc, a végső száradásig.

A Gorilla Super Glue pillanatragasztó 3 méretben kapható. A 3g-os Gorilla Glue pillanatragasztó azoknak, akik ritkán ragasztanak, de van 2x3 g-os dupla Gorilla Glue Super Glue csomag is. Ez a kiszerelés gél állagban is elérhető: Gorilla Super Glue Gél Pillanatragasztó néven. De aki nagyban játszik, annak a 15 grammos kiszerelésből érdemes feltankolni, hiszen úgyis beszáradásmentes ragasztóról beszélünk. De gél és precíziós pillanatragasztó formájában is találhattok 15 grammos méretet. Az ecsetes pillanatragasztó pedig akkor a legjobb, ha tökéletes adagolásra és fedésre van szükség a ragasztásnál.

Nézd meg, hogyan érdemes használni őket!