TAKARÓFÓLIA, ZSÁK

Raktáron
TAK50

A Blue Dolphin Extra Vastag Létrázható Fólia egy kiváló minőségű, megbízható és strapabíró fólia, amely széles körben alkalmazható festéshez és más fedőanyagok védelméhez. Az extra vastag kialakítású fólia biztosítja a maximális védelmet a cseppek, fröccsenések és szennyeződések ellen, minimalizálva ezzel a munka utáni takarítást és a felületek károsodását.

Főbb jellemzők:

  • Extra vastag anyag: Az extra vastag kialakítású fólia ellenállóbb és tartósabb, mint a hagyományos fóliák, így hosszabb ideig biztosít védelmet a festés és egyéb munkafolyamatok során.
  • Létrázható: A fólia extra vastagsága lehetővé teszi létra használatát, így kényelmesen és könnyen használható.
  • Széles alkalmazási terület: Ideális festéshez, gipszkartonozáshoz, felújítási munkákhoz és egyéb építőipari projektekhez.
  • Vízálló és könnyen tisztítható: A fólia vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyen tisztítható, így megkönnyíti a munka utáni takarítást és a felhasználói kényelmet.

A Blue Dolphin Extra Vastag Létrázható Fólia a professzionális és otthoni felhasználók számára egyaránt ideális választás, amely segít megvédeni a felületeket a munka során keletkező károktól és szennyeződésektől.

Tovább
Termék kód
TAK50
Méretek
4m x 5m
Brand
Blue Dolphin
1 690 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez