ÚJ
Gorilla Coat & Seal Vízálló Bevonat és Tömítő Fehér 946ml
Raktáron

Gorilla COAT & SEAL „A földkerekség legkeményebb munkáihoz”

946ml

Szivárgások megszüntetésére és megelőzésére.

A Gorilla Vízálló Coat & Seal egy rendkívül hatékony, rugalmas bevonat, amely azonnal megszünteti és megelőzi a szivárgásokat.

- Szivárgásmentes megoldás: A termék gyorsan képes megszüntetni a víz által okozott problémákat, így ideális választás csőtörések és tetőszivárgások esetén. Légzáró, vízzáró és réskitöltő.

- Rugalmas és időjárásálló: A gumirozott formula biztosítja a bevonat rugalmasságát és ellenállását az extrém időjárási körülményekkel szemben.

- Egyszerű alkalmazás: Könnyen felhordható és nem igényel speciális szerszámokat, önterülő, így bárki számára elérhetővé teszi a gyors és hatékony javítást. A folyadék könnyen alkalmazható, önthetjük, hengerelhetjük, ecsetelhetjük.

Kiválóan alkalmazható sok területen, télikertekhez, ablakokhoz, műanyag nyílászárókhoz, lakókocsikhoz, tetőkhöz, esőcsatornákhoz, lefolyócsövekhez, kéményekhez stb...

 

Ne hagyd, hogy a szivárgások megzavarják a mindennapjaidat! Próbáld ki a Gorilla Vízálló Coat & Seal-t még ma és élvezd a gondtalan otthon kényelmét!

 

Használatáról bővebben a blogunkban írunk: COAT and SEAL Blog

 

További tulajdonságok:

- Hőálló: -40°C-tól 100°C-ig

- Vízálló, nagy szilárdságú.

- Önterülő, könnyű, egyenletes eloszlás mellett extrém erős.

21 980 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Használat

Használati útmutató: Hogyan alkalmazzuk helyesen?

A Gorilla Waterproof Coat & Seal használata egyszerű. A felületnek tisztának és száraznak kell lennie a bevonat felhordása előtt. A termék általában ecsettel vagy hengerrel vihető fel, és fontos betartani a gyártó utasításait a legjobb eredmények érdekében. Több rétegben történő alkalmazása javasolt nagyobb védelem érdekében, de minden rétegnek teljesen meg kell száradnia az újabb réteg felvitelét megelőzően.

HOL KAPHATÓ?

Videó/Blog