ÚJ
RICHARD HŐÁLLÓ FESTÉK SPRAY 600°C Fekete
Raktáron

RICHARD HŐÁLLÓ FESTÉK SPRAY 600°C Fekete

Hőálló fekete festék spray, használható minden olyan felület festésére, amely magas hőnek van kitéve, pl. kipufogók, kazánok, kályhák, BBQ sütők 600°C fokig.

Különösen alkalmas vasfelületek, acéllemezek, forró folyadékcsövek, kemencék, rácsok, csövek festésére. Alkalmas kül- és beltéri használatra, ipari, barkácsoló kézműves célokra is.

- Gyors száradás (porszáraz ±5 perc, érintés száraz ±15 perc)
- Kiváló tapadóképesség, fedési képesség


Made in France

3 990 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Ha van, távolítsuk el a régi festék maradványait. Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat. Fújjuk 20-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével fújjunk fejjel lefelé addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet. Jól szellőztethető helységben alkalmazzuk. Ajánljuk a jobb végeredmény és tapadás érdekében, hogy használjunk alapozót.  Takarási felület: 400 ml ~ 2,5 m2