ÚJ
Gorilla Ragasztó Spray Heavy Duty Adhesive 400ml
Raktáron

A Gorilla Heavy Duty Spray Adhesive egy sokoldalú, kiváló minőségű aeroszolos ragasztó, amelyet erős és tartós kötés biztosítására terveztek. Ideális különféle anyagok, papír, karton, szövet, bőr, műanyag, fém, fa, kő, MDF, üveg, kerámia, habszivacs és sok más anyag ragasztására. Vízálló formulájának köszönhetően tökéletesen használható beltéri és kültéri munkákhoz egyaránt. 

Gyorsan szárad és újrapozícionálható: a felvitel után akár 5 percig is van lehetőség az igazításra, de gyorsan szárad, így nem kell órákig várni, hogy megkössön.

Kiváló tapadás: A Gorilla Heavy Duty Spray Adhesive átlátszóra szárad, így tiszta és professzionális megjelenést biztosít különböző anyagokon. Ragasztja a fát, MDF-et, fémet, üveget, kerámiát, bőrt és még sok mást, erős kötést biztosítva különféle felületeken.

7 690 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
HASZNÁLAT

Használati utasítás:

  1. Felület előkészítése: Biztosítsa, hogy a felületek tiszták és szennyeződésmentesek legyenek.
  2. Felrázás: Használat előtt jól rázza fel a palackot.
  3. Alkalmazás: Tartsa a palackot 15-20 cm távolságra a felülettől. Egyenletes rétegben vigye fel a ragasztót mindkét felületre.
  4. Száradás: Hagyja a ragasztót részlegesen száradni kb. 1 percig, mielőtt a felületeket egymáshoz illeszti. Újrapozícionálható akár 5 percig, teljes kötés 24 óra alatt.
HOL KAPHATÓ?

Videó/Blog