Euro Tape/Dalpo Alumínium szalag 50mm x 50m vastagság: 30my
Raktáron

Az alumínium szalag szilikonpapír hordozófólián, kiváló minőségű, sokoldalú anyag, amely számos felhasználási területen alkalmazható. A vékony, rugalmas alumíniumból készült szalag könnyen formálható és illeszthető a különböző felületekhez, így ideális megoldás szigetelésre, csomagolásra, javításra és dekorációra is.

Jellemzők:

Kiváló hő- és hidegállóság: Az alumínium szalag ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek, így ideális szigetelőanyagként használható fűtési és hűtési rendszerekben.

Erős tapadás: A szalag tartósan rögzül különböző felületeken, beleértve a műanyagot, üveget, fát és fémeket is.

Vízállóság: Az alumínium anyag vízhatlan tulajdonságokkal rendelkezik, így kiválóan alkalmas kültéri felhasználásra is.

Rugalmas és könnyen formázható: A szalag könnyen illeszthető a kívánt formához és mérethez, így rugalmas megoldást nyújt számos alkalmazáshoz.

Felhasználási területek:

Hőszigetelés: Az alumínium szalag hatékonyan szigetel és védi a hőveszteséget a csővezetékeken, hőcserélőkön és légcsatornákon.

Vízszigetelés: A szalag vízálló tulajdonságai miatt ideális választás tetők, ablakok és kültéri szerkezetek szigetelésére.

Javítás és dekoráció: Az alumínium szalag könnyen javíthatja sérült felületeket és dekoratív elemeket is létrehozhat otthoni vagy ipari környezetben.

Az alumínium szalag sokoldalú és praktikus megoldást kínál számos felhasználási területen. Legyen szó háztartási vagy ipari projektről, ez a tartós anyag biztosítja a megbízható teljesítményt és a hosszú élettartamot.

- 30 mikron vastag

- méret: 50mm x 50m

- hőálló: 100°C-ig

- ezüst színű

3 090 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről