Fizetési megoldás
  Hírlevél
  TOP termékek
  Termékajánló
  Házhozszállítás

  Ragasztó Spray QAC

  Főkategória >Ragasztó Spray QAC

  A QAC szórható kontaktragasztó család elsősorban nagy felületek gyors ragasztására alkalmas. A ragasztók olyan   felületeken használhatóak, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, rétegelt lemez és műanyag.

  Ezeket a ragasztókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a faipar, bútoripar, az autógyártás és az építőipar által támasztott legújabb technológiai és környezetvédelmi követelményeknek is. Kiváló kötést érnek el az acél, a fa, a textil, az üveg és az üvegszál egymáshoz ragasztásánál.

  A szórható ragasztók nagy előnye a kenhető ragasztókkal szemben, hogy a sűrített levegővel való meghajtás miatt csak annyi ragasztó kerül a felületre, amennyire szükség van. A célzott szórás, az állítható szóráskép miatt ellenőrzés alatt tartható a kifújt ragasztó mennyisége, így a túlszórás minimumra csökkenthető, a ragasztó eloszlása a felületen egyenletes vastagságú. Kevesebb lesz a hulladék, a tisztítási és karbantartási munkák lecsökkennek, összességében jelentős idő- és költségmegtakarítás érhető el.

   Azért ajánljuk Önnek a szórható ragasztókat, hogy:

  • csökkentse a munkára fordított időt
  • csökkentse a ragasztási és tisztítási költségeket
  • csökkentse a ragasztó mennyiségét
  • csökkentse a hibás ragasztásból keletkező hulladékot